Berättelsen om covid-19

Varför i hela världen kan någon komma på tanken att ifrågasätta politiken och narrativet omkring covid-19?
För att förstå det är det en hjälp att ha mer information och ett lite mer utzoomat perspektiv än siffror och experter i våra vardagsmedier ger.

Jag ifrågasätter inte om viruset är verkligt eller huruvida det gör en del människor sjuka.
Jag ifrågasätter den officiella berättelsen omkring covid-19. Den håller inte.

För den som är intresserad av frågorna omkring detta har jag skapat den här sidan med källor och fakta från olika institutioner och ledande personer inom vetenskap/ forskning,
Min förhoppning är att den kan bidra till en mer välinformerad bild av grunderna till varför man kan ifrågasätta den offentliga covid-19 informationen.

För det visar sig tydligt att den information vi får från WHO, politiker och experterna i media i huvudsakliga bitar är ensidig, vriden och i många avseenden en ren lögn och mörkläggning.

De personliga val vi behöver göra i den här tiden påverkar våra liv och familjer på olika sätt. Vi måste ha möjlighet att bygga dem på saklig och bred och öppen information. Om argumentationen hos våra ledare är bristfällig eller har politiska intressen som grund, behöver vi upplysa varandra om det vi finner som kan berätta en annan historia. Det är omsorg, inte desinformation, konspirationsteorier och bråkstakeri. (Is that even a word..?)

Låt informationen här vara till inspiration att finna din egen sanning, -inte andras. Vi väljer vår framtid nu.

OBS De videos och dokument som är länkade till här är bara enstaka exempel för att göra denna presentation så överskådlig och lättillgänglig som möjligt.

1 Världen var förberedd att ta emot covid-19 redan 2017

World Integrated Trade Solution är ett verktyg hos Världsbanken för att göra sökningar och sammanställningar från internationella handelsdatabaser. Här kan vi se det samlade exportvärdet för covid-19 testinstrument hos de största leverantörsländerna för 2017, två år innan utbrottet. Det offentliga namnet covid-19 kom heller inte till förrän långt senare, efter utbrottet, så det är intressant att man använder det här..
Handelsvärdet i USD är ansenligt.
(Poynter’s fact-checkers PolitiFact avfärdade detta när uppgifterna började bli kända 2020 som missinformation, och att uppgifterna kunde härledas till ett fel i databasen. Det kanske är sant, men i ett fågelperspektiv i sammanhanget är det ändå värdefullt att ha i åtanke när vi går vidare …)

Nedan ett urval med testkits för Sverige levererade 2017. Länk till hela dokumentet: https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/SWE/year/2017/tradeflow/Imports/partner/ALL/nomen/h5/product/300215?fbclid=IwAR0NA32m7aMBwm5RzCAGA-c183roY-cx1XgQzvFLqQMV9e7MoJ_x7vjwSTY

2 Richard Rothschild registrerade patentansökan i Europa angående ”System and Method for Testing for COVID-19” med prioritetsdatum redan 2015.
2020 är patentet registrerat i USA.

3 Lockstep – en simulering av pandemi och politisk-ekonmiska konsekvenser, signerad Rockefeller Foundation 2010.

Rockefeller Foundation är sedan länge en tungviktare för den ekonomiska och politiska utvecklingen både i Europa och USA, och vars utredningar är vägledande för regeringar. En global pandemi är ett framtida scenario i publikationen ”Scenarios for the Future of Technology and International Development”, -en värdering i samarbete med ”Global Business Network” av hur detta skulle påverka den globala ekonomiska och politiska utvecklingen.

Beskrivningen av den tänkta pandemins scenario, som av någon anledning är författad som en historisk berättelse, är en nästan kuslig förutsägelse av vad vi ser idag:

”A world of tighter top-down government control and more
authoritarian leadership, with limited innovation and growing
citizen pushback”

”During the pandemic,
national leaders around the world flexed their
authority and imposed airtight rules and
restrictions, from the mandatory wearing of face
masks to body-temperature checks at the entries
to communal spaces like train stations and
supermarkets. Even after the pandemic faded,
this more authoritarian control and oversight
of citizens and their activities stuck and even
intensified”

”At first, the notion of a more controlled world
gained wide acceptance and approval. Citizens
willingly gave up some of their sovereignty—and
their privacy—to more paternalistic states
in exchange for greater safety and stability.
Citizens were more tolerant, and even eager, for
top-down direction and oversight, and national
leaders had more latitude to impose order in the
ways they saw fit.”

” Scenarios for the Future of Technology and International Development ” kan läsas online här:
https://www.academia.edu/43023323/Scenarios_for_the_Future_of_Technology_and_International_Development

Fortsättningen är ingen trevlig läsning, men man kan hoppas att befolkningarna i den riktiga världen skulle vara mer rädda om sin livsupplevelse än vad ”Lock Step” och Rockefeller Foundation förutser.

Detta projekt behöver inte betyda någonting alls utöver en mycket träffsäker förutsägelse, men för den som har kunskaper om Rockefeller’s djupa inblandning och t.o.m orsak till förloppet under Andra Världskriget och andra stora socio-politiska skeenden kan inte låta bli att fundera två gånger runt denna pandemi-historia, och Rockefeller Foundation’s verkliga omsorg om människorna.

Värt att notera är också att Rockefeller Foundation äger patent på flera virus, bl.a Zika-viruset.
Behöver igen inte betyda något annat än att de är mycket intresserade av virusforskning och affärer med världens medicinindustri, men som sagt, intressant i deras större historiska sammanhang.

Mer om Rockefeller-institutionens avgörande finansiering av Hitler under andra världskriget, om deras rasbiologiska initiativ och deras ”filantropiska” arbete kan man läsa i flera av mina artiklar på neesgaardblog.wordpress.com Det sätter ett annat ljus på deras motiv och roll inom världssamfundets framväxt än vad organisationen framstår som.

4 Är Bill Gates omsorg om folkhälsan ren och skär?

Det är den kanske, men han tjänar också kolossala summor på Modernas vaccin-tillverkning. Det kan inte vara ointressant när han som affärsman är världens förespråkare för allehanda vaccinations-kampanjer.
(Allt eftersom hans aktier i Moderna har stigit till skyarna har han t.ex. köpt upp stora delar av USA’s jordbruksmark, men det är en annan historia om matförsörjning, GMO och kontroll över utsäde som han för övrigt har ihop med Rockefeller Foundation. Gates samarbeten med Rockefeller är för övrigt inte obetydliga för att uttrycka sig milt.)

Så här;
Om man startar en organisation med avsikt att ta fram vacciner på världsbasis, och den organisationen, -som ska fördela pengar till läkemedelsföretag för uppgiften-, finansieras av en stiftelse som också har ägande i det läkemedelsföretag som får pengarna och uppdraget att ta fram vaccinet..
Eller i klarspråk, -”skuret ut i papp” som man säger i Danmark:

Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) är den organisation som ska ansvara för att ta fram vacciner mot Corona-viruset. CEPI med sin organisation av partners lanserades officiellt i samband med World Economic Forum i Davos, januari 2017 (händelsevis samma år som världen förberedde sig för att ta emot covid-19) CEPI finansieras av privata och statliga investerare, varav fyra investerare ingår i styrelsen. Huvudsakliga Partners är Bill and Melinda Gates Foundation och Wellcome (Wellcome Trust), en tidig läkemedelsproducent som senare grundade GlaxoSmithKline tillsammans med andra. (GlaxoSmithKline = Glaxo Wellcome och SmithKline Beecham) CEPI har en intern organisation för Investment, Audit and Risk, och Equitable Access som varje större koncern, -vilket inte är något anmärkningsvärt i sig för en investeringsdriven verksamhet-, men som också visar att CEPI faktiskt är just en investerar-baserad verksamhet med intressen av ROI (Return on Investment). Styrelsen har rätt att exekvera enskilda investeringar upp till 100 milj dollar av organisationens kapital, för vaccinforskning och framställning hos sina samarbetspartners i biotech-industrin.
En av CEPI’s huvudsakliga partners är Moderna Inc. En annan är GlaxoSmithKlein. Moderna Inc. är, som vilken annan forskningsindustri som helst, ägd av finansiärer. En av Moderna Inc.’s större finansiärer är Bill and Melissa Gates Foundation.
I en artikel från december 2018, ca två år efter kungörelsen av CEPI, kan vi läsa: Moderna Inc. raised over $600 million Thursday in biotech’s largest initial public offering to date.Moderna sold about 26.3 million shares priced at $23 a share late Thursday, at the midpoint of the projected range of $22 to $24. The offering was larger than expected, raising $604.3 million and valuing the company at around $7.5 billion. Moderna listed 10 underwriters on its filing, led by Morgan Stanley, Goldman Sachs and JP Morgan.
Morgan Stanley, Goldman Sachs and JP Morgan är alla finansinstitut/banker som genom historien har haft en stor ägare i alla konstellationer vid sidan av JP Morgan’s egen organisation: familjen Rockefeller.

Angående Gates Foundation är frågan inte om vissa människor är knäppa som funderar omkring organisationens ”mjöl i påsen”. Frågan är snarare: Varför hör vi ALDRIG diskussioner om objektiviteten i dessa finansiella samarbeten och nätverk i vår vardagsmedia?

Nedan ett gäng länkar till referenser om CEPI och Moderna Inc:
CEPI priority diseases: https://cepi.net/research_dev/priority-diseases/
History on Corona-virus, World Economic Forum website, Dr. Jeremy Farrar, Director of the Wellcome Trust: https://www.weforum.org/agenda/2020/01/wuhan-coronavirus-china-cepi-vaccine-davos/
Moderna Inc. strategic partners: https://www.modernatx.com/about-us/mrna-strategic-collaborators
These nine companies are working on coronavirus treatments or vaccines — The list includes Gilead Sciences Inc. and Moderna Inc. along with smaller biotechs: https://www.marketwatch.com/story/these-nine-companies-are-working-on-coronavirus-treatments-or-vaccines-heres-where-things-stand-2020-03-06?mod=mw_quote_news
https://www.marketwatch.com/story/moderna-ipo-5-things-to-know-about-what-could-be-the-largest-biotech-ipo-in-history-2018-12-05

Moderna och Bill Gates är långt ifrån de enda i vaccin/medicinindustrin som skulle ogiltigförklaras som förespråkare i en domstolsförhandling p.g.a. jäv, men här går det fint. Historien omkring övriga vaccin-leverantörer kan man finna på nätet om man vill.

5 WHO – världshälsans bäste vän.. eller vems?

WHO och generaldirektören Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus har inte bara mörkat de redan tidiga vittnesuppgifterna från whistleblowers om att viruset var framställt i labbet i Wuhan, -man har också förlöjligat och fäktat vilt med konspirationsteorist-stämpeln i samförstånd med press och soc-mediejättarna, när någon har diskuterat detta offentligt.
WHO’s särskilda utredare har hela tiden hävdat att det är högst osannolikt att detta skulle vara en möjlighet.

Nu när det tvärtom börjar framstå som mycket sannolikt att viruset faktiskt är tillverkat i Wuhan, ser man inte det som ett allvarligt problem för trovärdigheten.
Enligt flera källor (refererade av bland andra undersökande journalisten Alex Berenson) består covid-viruset av 96 % fladdermus med en biologiskt onaturligt perfekt koppling med 4% av pangolin.
Just detta ger viruset egenskaper att kunna tränga in i människans celler (binder receptorerna till celler som gör att de kommer in, ”the receptor binding domain”, enl Berenson).


Ingen har hittills kunnat påvisa virusets förekomst i ett enskilt djur som enligt WHO’s förklaring skulle göra den överförbar till människor. (Se exempelvis Dr. Robert Young’s beskrivning av detta lite längre ner..)
En verkligt vetenskaplig slutsats (inte min, utan de som kan 😉 ) är därför att covid-19 inte kan vara naturligt förekommande i naturen på ett sådant sätt att det kan smitta människor.
Så varför lägga så’n energi på att dölja det?

Här följer några länkar som berör ovanstående:

Sky News Australia framvisar bevis för lögnerna omkring Wuhan-labbet och utbrottet, och uppgifter om fladdermöss i labbet
https://youtu.be/ANRs4DojOek

Republikanska senatorer i presskonferens kräver att uppgifterna om virusframställningen i Wuhan görs offentliga. Man tar också upp Faucis och amerikansk finansiering av labbet, medias gemensamma cover-up, FB’s och Twitters censur av diskussioner och fakta, bannlysningen av tillgängliga verksamma mediciner för tidiga insatser m.m.
https://youtu.be/jJM8-SSw8n0

Nyhetsbyrån Gravitas intervjuar kinesiska virologen Dr. Li-Meng Yan, Hong Kong School of Public Health, som flydde till väst för att avslöja Wuhan-labbets verksamhet och coverup
https://youtu.be/UVPEJD5yXSY
(här en kortare presentation https://youtu.be/ESXi21BJrJU )

Intervju med Li-Meng Yan från september 2020
https://youtu.be/7Lq3_rsBJ9w

Bret Weinstein och Heather Heying, båda välrenommerade professorer och PhD’s i ”evolutionary biology”, ger i flera av deras podcasts (DarkHorse Podcast) många olika vetenskapliga kontexter till misstanken om att covid-infektionen härhör från labbet i Wuhan och s.k. gain-of-function research.
Här ett clip där man diskuterar forskares välgrundade uppmaning till en transparent utredning av en ev. labbläcka, -en viktig kontrast till WHO’s och medias löjliggörande av saken. Man diskuterar också vem som har motiv att motarbeta en utredning.
https://youtu.be/yPUyc53jh3o

Med ”Gain-of-function” research menas att man genom genmanipulering framställer ett turbo-muterat virus för forsknings- och studiesyfte. Detta resulterar i virus som aldrig har existerat i naturen.
”For those who are not familiar with gain-of-function research, it’s a type of research that involves juicing up naturally occurring animal viruses to infect humans” Senator Rand Paul

Sharri Markson berättar i Sky News om hennes avslöjanden om Dr Anthony Fauci’s ”Gain-of-function”-projekt.
https://youtu.be/yLrsMMQ8xLM

”Dr. Anthony Fauci, the White House’s medical adviser, has also thrown cold water on the lab-leak theory, even though many scientists and government officials have now begun to acknowledge its plausibility. But keep in mind: as head of the NIH’s Allergy and Infectious Diseases department, Fauci was one of the government officials responsible for securing federal grants for Wuhan’s coronavirus research in the first place. He is a more interested party than most people realize.”
Nicholas Wade, a longtime science writer for Science magazine and the New York Times. Washington Examiner 7 maj 2021 https://www.washingtonexaminer.com/opinion/more-evidence-that-the-wuhan-lab-leak-theory-is-the-correct-one

Idag har denna hypotes kommit så nära en bekräftelse att reaktioner och kraftigt kritik mot WHO borde vara en självklarhet. Var är våra journalister?

6 Ivermectin och Hydroxychloroquine är väl fungerande botemedel- varför är de bannade?

Ivermectin visade sig tidigt vara effektiv som botemedel i både tidiga stadier av infektion och vid allvarligare stadier.
Så även Hydroxychloroquine.
Dessutom är de billiga att producera och patenten är utgångna.
Läkare världen över rapporterade tidigt om snabbare tillfrisknanden, noll döda vid sjukhusvård och tidigare utskrivningar vid användandet av dessa gamla och väl beprövade läkemedel. Varför finns detta inte att läsa i medierna och varför motarbetas det som fientlig desinformation av regeringar och soc-media?

Zink är ett tillskott som också visat sig vara effektivt för immunsystemet och som boostar effekten av Hydroxychloroquine, speciellt för äldre med kroniska sjukdomar.

När WHO gjorde sin utvärdering av Hydroxychloroquine, som man sedan avfärdade som snarare negativt vid användning mot covid, använde man mycket högre doser än de som man funnit ut fungerar för en succefull behandling, vilket snarare orsakar närmast förgiftning.

Varför motarbetar WHO användningen av dessa som alternativ till vaccination?

Den svenska läkaren Mikael Nordfors blev i maj 2020 fråntagen sin läkarlicens av Styrelsen för Vård och Omsorg för att i ett Youtube-clip ha refererat till studier av ovanstående läkemedel och stödet för olika näringstillskott …

Handlar WHO’s och våra inhemska myndigheters omsorg om folket eller om någonting annat?

Här några länkar till tidigare och helt färska studier och dokumentationer om verkningarna av dessa läkemedel:

ICON Study: Use of Ivermectin in Hospitalized Patients With COVID-19 | January 2021 Journal Club
https://youtu.be/YqNH6GVAATY

Ivermectin and COVID-19. MD Christy Risinger berättar om studier världen över angående Ivermectin, med länkar till respektive studie i texten. https://youtu.be/u21N8Vu4kOk

”..use of hydroxychloroquine alone and in combination with azithromycin was associated with a significant reduction in-hospital mortality compared to not receiving hydroxychloroquine”
International Journal of Infectious Diseases
https://www.ijidonline.com/article/S1201-9712(20)30534-8/fulltext

Denna rapport skickade Dr Vladimir Zelenko, New York, till den amerikanska regeringen i maj 2020:
”Since last Thursday, my team has treated approximately 350 patients in Kiryas Joel and another 150 patients in other areas of New York with the above regimen.
Of this group and the information provided to me by affiliated medical teams, we have had ZERO deaths, ZERO hospitalizations, and ZERO intubations”

https://docs.google.com/document/d/1SesxgaPnpT6OfCYuaFSwXzDK4cDKMbivoALprcVFj48/mobilebasic?fbclid=IwAR32eSBUESUDAeSk6IdUIR2i8IyfGZnpXGtyD7kwRBoZyEjr52I8YXzuwqo

Här en lista över Hydroxychloroquine -studier:
https://docs.google.com/document/d/1545C_dJWMIAgqeLEsfo2U8Kq5WprDuARXrJl6N1aDjY/mobilebasic

Dr. Peter McCollough talar som sakkunnig inför Texas Senate om blockeringen av information om hur covid kan behandlas med äldre väl beprövade mediciner, och sjukhusvård undvikas:
https://youtu.be/QAHi3lX3oGM (Publicerad av Association of American Physicians and Surgeons)

7 PCR-tekniken inte avsedd för att testa smitta

PCR-tekniken är inte avsedd för att testa och verifiera om någon är smittad eller ej. Detta anges tydligt av tillverkarna.

Uppfinnaren av PCR-tekniken, nobelpristagaren Kary Mullis, har själv framhållit detta i otaliga sammanhang.
Så varför används den som det yttersta testet?

Kary Mullis förklarar att det är ett instrument för att inom forskningen studera vad som helst man är ute efter att studera. Genom att kopiera och multiplicera ett DNA-prov ett stort antal gånger, s.k. cycles, kan man finna och studera vad man än vill se. Vilket är hela poängen med PCR-tekniken.

En kort video (9,5 mb) med Kary Mullis, om Antony Fauci och hur PCR-tekniken kan och har missbrukats:
https://www.dropbox.com/s/jpz3np1u5p2is4y/PCR-tekniken%20inte%20avsedd%20f%C3%B6r%20diagnostik%20-%20Kary%20Mullis%20-%20uppfinnare%20o%20Nobelpristagare.mp4?dl=0
(Youtube tillåter inte uppladdning av denna. Jag blev portad från YT för brott mot communityreglerna efter deras granskning 😉 )


När man uppförstorar testmaterialet så många gånger som man gör enligt WHO’s kriterier, vilket är ett överdrivet antal gånger, kan man finna i princip vad som helst, eftersom vi alla naturligt har grundstenarna för olika virus och microorganismer i kroppen latent. Därför är det stor möjlighet att man hittar ett coronavirus även om man inte är smittad eller har en infektion. PCR-tekniken rapporterar även döda virus..!

Et CT-värde, d.v.s. antal amplifieringar eller cykler, över 37-40 ger ofta en falsk positiv reaktion (Ref. Magnus Lindh, professor i klinisk mikrobiologi vid Sahlgrenska och ”Minimum Information for Publication of Quantitative Real-Time PCR Experiments” (MIQE) )
Det CT-värde som används efter WHOs kriterier ligger från 45 och över 50 beroende på land..

Ett positivt svar är därför inte ett tecken på att personen har en covid-19 infektion.

Dr. Sam Bailey förklarar detta på ett lättbegripligt sätt här:
https://youtu.be/EWNkJUDctdk

Folkhälsomyndigheten har tagit fram nationella kriterier för bedömning av smittfrihet vid covid-19.
Så här skriver de på sin egen hemsida: (se länk)
”PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda dessa test för att avgöra om någon är smittsam eller inte.
Kriterierna har tagits fram i samarbete med företrädare för specialitetsföreningarna inom infektionsmedicin, klinisk mikrobiologi, hygien och smittskydd. Dessa har senast diskuterats i gruppen vid möte 19 april 2021 med anledning av de nya virusvarianterna. Bedömningen blev då att ingen uppdatering behövdes.”

https://www.folkhalsomyndigheten.se/publicerat-material/publikationsarkiv/v/vagledning-om-kriterier-for-bedomning-av-smittfrihet-vid-covid-19/

Sverige hade i januari 2021 trots detta avsatt 7,5 miljarder till PCR-tester och smittspårning
https://regeringen.se/pressmeddelanden/2021/01/ytterligare-55-miljarder-for-testning-av-covid-19-under-2021/

8 Robert Malone, uppfinnare av mRNA-tekniken, har också en annan berättelse

Dr. Robert Malone är uppfinnaren av mRNA-tekniken och sakkunnig vid TrialsiteNews, ett fristående webmagasin med fokus på klinisk och biomedicinsk research.
Här är två podcasts där han pratar om de fabricerade spikeproteinerna från mRNA-vaccinerna som är giftiga för cellerna och den censur som pågår omkring informationen och diskussionerna, och människors erfarenheter av vaccinerna, och hur medierna blockar viktig information som desinformation på ett mycket organiserat sätt.
Darkhorse Podcast https://youtu.be/Du2wm5nhTXY
TrialsiteNews https://youtu.be/9E2UkhCWosg

9 Statistiken i dagsmedierna över döda är konstruerad

För det första; I den myndighetsstatistik som media bygger sina rapporter på är ALLA dödsfall inräknade där personen har testats och registrerats som positiv den senaste månaden oavsett vad den verkliga dödsorsaken är. Detta inräknat trafikolyckor, hjärtinfarkter, naturlig död av ålder etc.
Personen behöver vid dödstillfället inte längre vara positiv eller ens ha varit sjuk för att registreras som en covid-död.
Många läkare, både i Sverige och utomlands, vittar om att de uppmanas att registrera en död som en död AV covid även om detta inte är den verkliga medicinska bedömningen.
Eftersom testerna också kan så missvisande är det inte ens säkert att personen faktiskt har varit smittad.

För det andra; SCBs statistik över sammanlagt antal döda i Sverige oavsett dödsorsak under de senaste två åren visar ingen överdödlighet, tvärtom har färre människor dött under covid-perioden trots att befolkningen har ökat i antal genom inflyttning.

Denna graf visar % av befolkningen, d.v.s här är befolkningsökningen genom nyinflyttade inkluderad

Denna SCB-statistik visar med all tydlighet att medias rapportering är starkt och avsiktligt uppchaussad, och rent felaktig. Vi har ingen överdödlighet i Sverige.

Här professor Johnny Ludvigssons artikel i Läkartidningen, om felaktig överdödlighet:
https://lakartidningen.se/klinik-och-vetenskap-1/artiklar-1/2020/08/fixeringen-vid-antal-doda-med-covid-19-ar-vilseledande/

Också, vart tog influensan vägen?

WHO och amerikanska myndigheten CDC förklarade innan covid att upp till 650.000 människor dör varje år av luftvägsproblem efter säsongsinfluensa. (skärmdump Statens Seruminstitut)
Var hamnade de i statistiken nu?
Varför är det bara covid-vaccin som kan stoppa döden nu?

10 Ingen har ännu påvisat att SARS-cov-2 (covid-19) är ett isolerat identifierbars virus.

Om det är första gången du läser detta påstående så förstår jag att det låter märkligt. Ändå kan ingen regering eller myndighet bevisa att något medicinskt laboratorium har isolerat det enskilda virus som man kallar covid-19, vilket många forskare har försökt berätta.
Dr Robert Young förklarar här:
https://www.drrobertyoung.com/post/university-of-western-australia-no-record-of-isolation-or-purification-of-cov-by-anyone-ever?utm_campaign=2e12101b-0039-4f09-93ab-4fdb897e301e

11 Munskydd fungerar inte. Så vad är grejen med munskyddskraven.. egentligen?

Medicinska masker av N-95 standard ger ett mycket litet skydd mot coronavirus.
Det kan ibland i medierna verka som det råder viss oenighet om maskerna fungerar eller inte, med hänvisning till att tillräckliga studier inte gjorts. Detta stämmer inte. I verkligheten har flera kända studier, både nya och äldre, visat att de inte har någon större effekt, snarare negativ eftersom de gör att vi andas in våra egna ”avgaser”.


Dr. Byram Bridle, specialist inom immunologi och virala sjukdomar, demonstrerar maskernas effektivitet när det gäller aerosoler:
https://youtu.be/tIaul0U83d0

Kliniska studier visar däremot att maskerna t.o.m kan vara skadliga eftersom man andas in en hög koncentration av sina egna avgaser men frisk luft i mindre mängd än normalt.


Researchern Ben Fulford har här samlat en lista med rättsfall som dokumenterar maskernas oduglighet:
https://benjaminfulford.net/2020/09/14/masks-do-not-protect-anyone-even-in-operating-rooms/?fbclid=IwAR3QwBu0O72ZeGJkjaZvR9Q8y0fgnkfteMsKb41dc5NglK2kNp_C6xgq23w

Stanford Mask Review
”The physical properties of medical and non-medical facemasks suggest that facemasks are ineffective to block viral particles due to their difference in scales” ”Clinical scientific evidence challenges further the efficacy of face-masks to block human-to-human transmission or infectivity.”

Sundhedsstyrelsen i Danmark fann april/maj 2020 efter en internationell systematisk genomgång inget stöd för användningen av ansiktsmasker vid nära kontakter eller i det offentliga rummet:

Tre medicinska topp-tidskrifter nekade att publicera den stora danska studien om nyttan med ansiktsmask som blev omtalad på världsnivå:

Så, på vilka grunder har vi haft masktvång i Danmark i så lång tid? Beslutet låg hos enskilda personer i regeringen, bevisligen utan medicinsk grund.
Vilka grunder har andra länder för sina mask-krav?
Kan de vara till för att skapa mer drama i berättelsen?

12 En kryddad historia – ett brott mot mänskligheten

Eftersom regeringarnas tilltag baserar sig på ett virus som inte kan bevisas som ett isolerat självstående virus, tillsammans med det faktum att mycket av de politiska tilltagen bygger på en konstruerad berättelse, är lockdowns, restriktioner och krav på covidpass ett brott mot mänskliga rättigheter enligt Nuremberg-koden, och att jämställas med krigsförbrytelser.

Den tyske åklagaren Reiner Fuellmich, som fick Volkswagen på fall för bedrägerierna med avgasvärden och Deutsche Bank för penningtvättaffärerna, avser att stämma länderna för brott mot mänskligheten vid Nuremberg-domstolen för bedrag om pandemin. Reiner Fuellmich bygger sin sak på att han har bevis för att pandemin är falsk, och var planerad sedan långt tillbaka, med ett politiskt syfte.
Här kan du finna en presentation, delar av hans dokumentation, vetenskapliga studier, undersökningsmaterial och videos med honom själv och vittnen: https://www.stopworldcontrol.com/fuellmich/

Sajten ”Humans Are Free” har gjort en lättläst beskrivning av Reiner Fuellmich’ ”case”:
https://humansarefree.com/2021/03/legal-team-wants-second-nuremberg-tribunal-to-try-global-lockdown-promoters-for-crimes-against-humanity.html

Europarådet skriver:
Council of Europe resolution 2361 (28 January 2021): advisory opinion: the Assembly urges member states and the European Union:
– Article 731: ”To ensure that citizens are informed that vaccination is not mandatory and that no one is under political, social or other pressure to get vaccinated, if he or she does not wish to do so personally”
– Article 732: ”To ensure that no one is discriminated against for not being vaccinated, because of potential health risk or for not wanting to get vaccinated”




13 Hälsa som målsättning?

Professor Sucharit Bhakdi (professor of medical microbiology, ledare för Institute of Medical Microbiology and Hygiene. professor emeritus vid Johannes Gutenberg University of Mainz, Max Planck Institute of Immunobiology, e.t.c.) berättar utförligt varför covid-viruset inte är farligare än vanliga coronavirus och varför vårt normala immunsystem är fullt kapabelt att hantera även covid-viruset utan vacciner. (Något som i slutet av augusti 2021 också bekräftas av israeliska studier)
Dessutom beskriver han hur och varför covid-vaccinerna istället kan rubba den naturliga immunfunktionen och orsaka blodproppar.
https://www.brighteon.com/3054c651-c43a-4a02-8aa3-3333a08a7689

Michael Yeadon är en välmeriterad man inom medicinsk forskning och har haft höga befattningar inom läkemedelsindustrin. Här förklarar grundligt varför covid-historien vilar på en lögn: (Svensk undertext)
https://odysee.com/@handersson:8/m-y-svensk-undertext:4?fbclid=IwAR1kSCkS7GbKrr_ALFoUd4IbwhRTpH2qIUib5nZ-MP97UrpDmIyRcxOmfE8

Här en kort dokumentation där forskare, läkare och advokater tillsammans studerar prover av covid-vaccinerna och blodprover från vaccinerade personer, och diskuterar förtrycket av information:
https://odysee.com/@magyarharcosok:1/vaccine-and-blood-analysis-under-microscope:e

I juli 2021 hade 13.913 människor dött med covid i Sverige. 13.904 av dem var över 20 år.
Det är alltså 0.00037% risk att en person under 20 år dör med covid, utan statistisk hänsyn till barnets övriga hälsotillstånd.
Varför är det så viktigt att vaccinera miljoner friska ungdomar, att staten för första gången tar sig rätten att sätta sig över lagen om myndighetsålder och vårdnadshavares rätt att bestämma över sina omyndiga ungdomar?
(Svenska lagen, Föräldrabalken, 2a kapitlet)

En vaccinationskampanj mitt i en pågående epidemi riskerar att i stället skapa villkor för viruset att mutera.
Dr. Geert Vanden Bossche, tidigare anställd hos bl.a. Gates Foundation och Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI), menade tidigt att vi var på väg att skapa ett mardrömsscenario:
Huge risk of mass vaccination during a pandemic – Dr. Geert Vanden Bossche https://youtu.be/81mEJ2Rph1Q
Dr. Geert Vanden Bossche’s ”urgent call to WHO” https://youtu.be/mUlDeCRDLnU
På Geert Vanden Bossche’s hemsida finns också hans utförliga brev till WHO https://www.geertvandenbossche.org/

Doctors for Covid Ethics är bara en av flera exempel där läkare och forskare har samlats och arbetar för att hitta vägar förbi mediablockaden och få en saklig diskussion i samhället omkring den ensidiga offentliga informationen, och om den missinformation som kommer från regeringar och myndigheter.
https://doctors4covidethics.org/

Americas Frontline Doctors är en annan
https://americasfrontlinedoctors.org/

Det här är inte bråkstakar och högerextremister som bara kan förstå en enkel svartvit bild av omvärlden, det här är högt utbildade och meriterade människor inom medicin och biologi, som reagerar mot informationsstyrningen.


14 Så vad pågår, egentligen..?

Jag har tills vidare valt att avstå från att ta med exempel som kan belysa ett ännu djupare perspektiv av covid-historien. För det finns det.

Att viruset är tillverkat i Wuhan är det inte så stort tvivel om, men hur farligt och smittsamt hann det egentligen bli? Vad var den egentliga avsikten, och slapp det ut för tidigt?

Den stora frågan, menar jag trots allt, handlar om hur långt vi var och en är beredda att välja den officiella historien som vår sanning, eller om vi ens kan tänka oss att ifrågasätta motiven för den massiva drive som världen nu upplever och som verkar eskalera snabbt, där retoriken gör människor rädda för varandra och ställer dem mot varandra.
Är den som tar ett annorlunda personligt beslut om sitt liv verkligen en fiende till andra..?

Det borde vara uppenbart att det är sunt att ifrågasätta den information som regeringarna och massmedia ger om covid-historien, och de grunder som man använder som argument för att stänga ner samhällen och tvinga människor in i en vaccineringsordning som utmanar varje regel om individers rätt till självbestämmande.
Den kontrast som är tydlig mellan den officiella historien och den fakta som förtrycks borde få varje människa att reflektera över de politiska argumenten.

Problemet är att den information människor behöver för att kunna skapa sig en välinformerad uppfattning aldrig kommer till allmänhetens kännedom, om man inte själv ställer frågor och söker svar.
Vem kan fatta ett välinformerat beslut om sin egen uppfattning när många av korten döljs och spelas under bordet?
Är det sann demokrati?


Är det själva vaccineringen som är det egentliga målet för covid-berättelsen, och i så fall varför?

Där börjar frågan och historien ta en närmast andlig eller existensiell sväng, och en rätt skarp sådan. Jag låter de perspektiven vara en diskussion i andra medier, men de visar sig värda att fundera över för den som har intresse.

15 Avslutning, typ..

Tack till vänner och medmänniskor på Facebook och andra digitala och analoga delar av livet som diskuterar, ställer frågor, publicerar information och tänker högt. Vi delar alla det här livet med varandra, oavsett om vi vill eller inte ;).

Sann demokrati och sann kärlek till medmänniskor är öppenhet och respektfullt informationsutbyte. Så också sann vetenskap.
Sann vetenskapspraxis bygger alltid på att pröva påståenden och teorier. Påstådd vetenskap där motsägelser inte har plats är inte sann vetenskap, det är en agenda.

Låt oss vara öppna för varandras ståndpunkter i det här småkomplicerade livet – vi prövar alla att finna ut var exakt kartan och terrängen hänger ihop ❤

En reaktion till “Berättelsen om covid-19

Lämna en kommentar